Wat zijn de systeemeisen van QicsMilestones?

Volgen

QicsMilestones is een web-applicatie die volledig op het Microsoft Azure-platform draait. QicsMilestones is ontwikkeld met behulp van het ontwikkelplatform ‘Micorsoft Silverlight’. Om Silverlight applicaties te kunnen draaien in een browser, is er een ‘plugin’ nodig. Deze plugin wordt op het moment alleen door Internet Explorer ondersteund.

Let op: tijdschrijven en uren goedkeuren kan wel in alle browsers en op alle devices. Klik hier voor meer informatie.

Systeemeisen koppeling met Exact Globe

Om QicsMilestones te koppelen met Exact Globe gelden de volgende systeemeisen:

• Microsoft .Net Framework 4.5 of hoger dient te zijn geïnstalleerd;
  • In Exact Globe moeten de Exact Globe Entity Services aan staan en actief draaien;
  • Er moet een account beschikbaar zijn voor het gebruik van de service met rechten in Exact Globe.

Systeemeisen koppeling met Exact Synergy

Om QicsMilestones te koppelen met Exact Synergy gelden de volgende systeemeisen:

• Microsoft .Net Framework 4.5 of hoger dient te zijn geïnstalleerd;
  • In Exact Synergy moeten de Exact Synergy Entity Services aan staan en actief draaien;
  • Er moet een account beschikbaar zijn voor het gebruik van de service met rechten in Exact Synergy.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen